Onze batterijen

PERSONENWAGENS & BESTELWAGENS

Moderne wagens hebben vaak behoefte aan batterijen die geschikt zijn voor diepere ontladingen. Denk hierbij aan alle electronica, die om goed te functioneren afhankelijk is van een betrouwbare energiebron, met name de batterij. Meer en meer auto’s worden thans, om brandstof te sparen en uitstoot te beperken, ook voorzien van een “start-stop-systeem”. Het hoeft geen betoog dat bij dergelijke toepassingen extreem veel gevraagd wordt van de accu.

EXIDE, één van de wereldleiders in de accu-industrie, ontwikkelde voor dit segment als OEM-fabrikant (Original Equipment Manufacturer) de “Micro-hybrid”-technologie. Afhankelijk van de montage-plaats van de accu wordt hetzij de AGM (Absorbed Glass Mat) –technologie, hetzij de ECM(Enhanced Cycling Mat) – technologie aangewend. Als exclusief invoerder van DETA, de gerenommeerde fabricage-afdeling van Exide voor o.a. de Duitse OEM-markt, zijn wij voor u “the right company”.

Voor alle klassieke auto’s bieden wij een gamma aan van open loodzuur-batterijen en onderhoudsvrije, gesloten batterijen, met keuze in diverse merken zoals uiteraard DETA, ROCKET, CENTURION, MONBAT, BUFFALO, EXIDE, HAGEN, …

Hebt u nog vragen over grondlijsten en schakelingen? Bekijk dan de schema’s en grondlijsten  en de info op deze pagina.

Zoek je batterij

  Personenwagens & bestelwagens brochure PDF

  Standaard autobatterij

  Agm autobatterij

  Oltimers en USA batterijen

  Niet gevonden wat je zoekt?

  Download hier de lijst alle batterijen
  Xx Cel videos Pornlux.com.